Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit │ Warm winter
Vandaag heb ik weer eens tijd om een outfit artikel te maken. In een outfit artikel gaat altijd veel werk zitten en met name om foto's te maken. Ook al is dit niet op locatie maar gewoon thuis voor de spiegel wat voor mij als enigste haalbaar is, omdat voor de rest niemand in mijn omgeving tijd heeft op het moment als ik tijd heb, om een outfit foto's te maken. Vandaar nog steeds dit soort foto's. Ik probeer wel zo goed en duidelijk de kledingstukken in beeld te brengen, zodat jij kunt zien hoe het kledingstuk en tevens de look eruit ziet.


Ik heb gekozen voor mijn lange vest met print, een streepjes t-shirts een high waisted broek en mijn borgues schoenen. Dit vest kan je vergelijken met een plaid. Ik kan er in wegkruipen maar er kan ook iemand bij. Het is een super groot vest, lekker warm, eigenlijk ook wel een beetje lomp want ik vind er geen model inzitten, maar ondanks dat ben ik er super blij mee.
Ik heb nog z'n soort vest gekocht, die is dikker als dit exemplaar en eigenlijk draag ik die zelde. Die vind je terug in deze link.
Shoplog

Een high waisted jeans vind ik een enorme uitvinding! Gedurende de dag heb je geen last om je truitje weer in je broek te stoppen of dat je je broek omhoog moet trekken. De broques heb ik voor een leuke prijsje kunnen kopen bij Primark, Ik vind zelf dat je het er niet van af kan lezen dat de schoenen bij Primark vandaag komen. Ik bedoel hiermee, vaak zien goedkope schoenen er zo plastic achtig uit.

Wat vinden jullie van deze look?


Vest, t-shirt, ketting en schoenen: Primark
Broek: H&MAnnemieke


Reacties

  1. Ooh je vest, hij lijkt me heerlijk zitten! Leuk ook die ketting gecombineerd met je streepjestop :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X