Doorgaan naar hoofdcontent

Pur Natur Aardbeien jamLekker jam begint natuurlijk met de selectie van het beste biologische fruit. Hoe dit daarna wordt verwerkt, is echter van grote invloed op smaak, geur en kleur. Pur Natur heeft in samenwerking met de Universiteit van Kopenhagen in Denemarken een nieuw productieproces ontwikkeld dat al deze zinnenprikkelende elementen ten goede komt. Onder het motto: ‘We halen er niets uit en we voegen er niets aan toe’, wordt de jam middels een lage kooktemperatuur vacuĆ¼m bereid. Het aroma wordt hierbij opgevangen in een aromacondensator, zodat er niets van de smaak en geur verloren gaat. Dankzij de lage kooktemperatuur behoudt het fruit z’n mooie kleur.

Ik ben een zoetekauw en een jam liefhebber. Aardbeien, bosvruchten, kersen, kiwi-jam. Ik hou er van :-). Jam op een geroosterde boterham, cracker, beschuit of een warme pannenkoek met suiker. Heerlijk, al zeg ik het zelf. Jam, Jam, Jam, Jam, Jam. Jam is er in vele smaken, soorten potjes en is voor vele gerechten te gebruiken.

De uitstraling van het potje vind ik super schattig. De vorm van de pot, de vruchten op de rand van de deksel, de groene letters. Het jam potje spreekt mij erg aan en als ik het in de winkel zie staan, dan richten mijn ogen zich tot het potje.Zien jullie de grote stukken aardbei? Zo hoort nou jam er uit te zien, met de stukken fruit wat de naam aangeeft. Ik vind dat er in jam echte stukken fruit in moet, en niet wat ik vaak tegenkom, dat kleine fijn gestampte verpulvert fruit, dat je moet zoeken, of dat het twee keer zo klein is, dan het stuk hoort te zijn.De jam is vloeibaar en niet z'n dikke jam supermarkt subtantie.
Het is niet zo dat ik positief over deze jam ben, omdat ik het product opgestuurd kreeg, maar het is tot nu toe de beste jam die ik mijn leven heb gegeten. Dit komt door de echte stukken aardbei, lekker groot. De smaakt is heerlijk zacht en als ik deze jam vergelijk met de standaard jams in de supermarkt, dan wint de jam van Pur Nature :-).

NV Pur Natur is een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Het bedrijf richt zich op het maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten en brengt deze onder de merknamen Pur Natur en Mik op de markt. De Pur Natur yoghurt en verse kazen staan bekend om hun intense smaakbeleving en worden gemaakt op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediĆ«nten. 

http://www.purnatur.eu/nl/

♥ Annemieke

 Dit artikel bevat informatie die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd en door mij is samengesteld

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X