Doorgaan naar hoofdcontent

Favorites of the month: June


. | via Tumblr


In deze reeks van favorieten ben ik echt op een punt beland dat ik niet weet wat ik nou in dit artikel moet schrijven over de favorieten van de maand...Meestal plaats ik iets wat ik nieuw gekocht heb of een leuke outfit. Tevens heb ik deze maand ook 4 keer een brief ontvangen dat ik een huurhuisje kan bezichtigen. Ik blijf maar reageren niet met de veronderstelling dat ik ook wordt uitgenodigd want zoveel punten heb ik niet en het is ook vrij duur voor een paar kleine vierkanten meter. De Randstad waar ik woon is heel erg duur qua huur/huizenprijzen.Ook bezoek ik nog een gratis festival Parkpop in Den Haag, mijn outfit ben ik in mijn hoofd aan het samenstellen, want ik wil wel mijn DIY-hoed op!

Voor de rest ben ik even inspiratieloos...Weet jij misschien nog een leuk onderwerp waar ik over kan schrijven in favorite of the month?

De mensen die een reactie achterlaten en ook de mensen die mijn blog hadden bezocht wil ik graag bedanken...Mocht je een idee hebben of wat er eventueel verbetert kan worden aan mijn blog dan hoor ik dit graag..

Iedereen een goed weekend gewenst.♥




I love shopping


Slippertjes: Bristol 5 euro

I love magazines





MY Festival survival kit


Festival inspiration

follow mee :') | via Tumblr

(100+) hairstyle | Tumblr

Festival Fashion | via Facebook

Blouson Noir In Ebra | via Tumblr

Reacties

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X