Doorgaan naar hoofdcontent
Mix & Match je groene garderode
Talking Dress en Miss Green vertellen je hoe op vrijdag 9 november

Op vrijdag 9 november vindt er een bijzonder event plaats. Twee verantwoorde, bewuste, duurzame, inspirerende en trendy partijen vinden elkaar dan op een eveneens unieke locatie. Miss Green, bekend van haar natural & musthave basics en Marieke Eyskoot die recent het verfrissende boek Talking Dress over eerlijke kleding en een duurzame lifestyle lanceerde, vertellen over passie en laten je dit ook beleven. Ze doen dit in de bijzondere winkel BrandMission in Haarlem. De perfecte plek voor dit event. Want bij BrandMission draait het om stoere eco & fair fashionmerken met een verhaal. Iedereen die erbij aanwezig wil zijn, is van harte uitgenodigd.

Talking Dress – het verhaal achter je jurk
Eindelijk is er een leuk boek dat het verhaal achter eerlijke kleding en een duurzame lifestyle vertelt. Talking Dress is geschreven door Marieke Eyskoot en laat je zien hoe je er mooi uit kunt zien en tegelijk rekening kunt houden met mens en milieu. In Talking Dress vertelt Marieke je de verhalen achter je kleding, deelt interessante weetjes met je en geeft je handige wastips en grappige doe-het-zelf-trucs. Natuurlijk verklapt Marieke de beste shopadresjes voor het samenstellen van een groene garderobe, zoals onder andere BrandMission. Marieke inspireert mensen om met andere ogen naar kleding te kijken. En dat gaat ze dan ook doen op 9 november bij BrandMission. Meer informatie over Talking Dress en Marieke Eyskoot vind je op www.talkingdress.nl.

Miss Green – dress natural
Maaike Groen begon enkele jaren geleden het kledinglabel Miss-Green. Miss-Green ontwerpt, produceert en verkoop natural basics van o.a. bamboe en eco katoen. Basics niet in de zin van ruimvallende, “op de bank hang” outfits maar basics als basis en must have voor de garderobe van iedere drukbezette, trendy vrouw. Want met de jurkjes, tops, broeken, shirts, rokjes, hemdjes en tunieks van Miss Green kom je altijd verzorgd en stylish voor de dag. Niet voor niets is Miss Green’s filosofie: er goed uitzien begint met een mooie basis. En die basis gaat verder dan kleding. Niet alleen ben je met Miss Green op een gemakkelijke, fijne en verantwoorde manier 24/7 en 365 dagen per jaar trendy en verzorgd gekleed. Met en via Miss Green lever ook je op andere manieren een positieve bijdrage aan onze prachtige wereld en het behoud ervan voor onze kinderen. Na de presentatie van Marieke Eyskoot vertelt onderneemster Maaike Groen over haar passie, haar filosofie en waarom zij een nieuw label op de markt heeft gebracht. Natuurlijk kun je op 9 november ook uitgebreid kennis maken met de best-sellers uit de collectie van Miss Green. Het kledinglabel wordt verkocht via de eigen webshop miss-green.nl en bij BrandMission.

Groene mode beleven?
Iedereen die bij de presentaties van Marieke Eyskoot en Miss Green aanwezig wil zijn en de bijzondere winkel BrandMission zelf wil ervaren is van harte welkom op 9 november a.s. vanaf 19.00 uur. BrandMission is gevestigd aan de Zijlstraat 85 te Haarlem. Geef je vooraf even op via: info@brandmission.nl.


Het boek Talking Dress is nu ook te koop voor € 19,95 via de bekende boekhandels en de webshop van BrandMission www.brandmission.nl

Ontdek hier de collectie van Miss Green: www.miss-green.nl


♥ Annemieke


Reacties