Doorgaan naar hoofdcontent

Grazia PC Catwalk 2012Zondag 2 september 2012 vond alweer de vijfde editie van De Grazia PC Catwalk in Amsterdam plaats.
Als mode-gek moest je daar wel bij wezen.
Dit keer was het een speciale editie want Grazia bestaat 5 jaar. Het nieuwste Grazia nummer is mede gemaakt met hulp van Sylvie vd Vaart. Een Big Fashion Issue!!
De maar liefst 175 meter lange catwalk werd bewandeld door maar liefst 150 modellen waaronder mannen, vrouwen en kinderen.
De nieuwste musthaves voor hersft en winter 2012 werd er geshowd. Je kwam ogen tekort want er was zoveel mooist te zien...!
Vele BN'R liepen er rond en zelfs de modepolitie was aanwezig met een camara.. Bastiaan van Schaik uberstylist liep er ook rond met een camaraploeg..en daar krijg ik dus de zenuwen van van tv-ploegen :-P
Er was ook een speciale prijs voor de meest gastvrije winkel in de PC. Ik kon helaas niet goed verstaan welke winkels erin de top 3 zaten. Het zal was wel op de site van Grazia te lezen zijn.
Er waren super mooie creaties, van make-up tot haar, kleding, schoenen en mooie accessoires. Hele sexy mooie prachtige schoenen met gouden brokaat details.
Ik had vele foto's gemaakt maar ik laat je enkele zien die mijn favoriet zijn.
Deze dag was een zeer druk bezocht modefeest met vele fashionista's en mooie modemannen.
Het jammere vond ik dat je op bankjes moest zitten i.p.v op stoelen die vorig jaar er stonden

De modepolitie

mijn schoenen'lekker knallen'

♥ Annemieke


Reacties

 1. Wauw, het ziet er allemaal wel super goed uit! Jammer dat ik het heb gemist..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja was echt heel leuk, ik was er zelf ook bij haha. ik zie mezelf trouwens ook in een van je foto's: die met de mode politie hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zier echt echt leuk uit! (:
  x
  http://thefacesoffashion.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X