Doorgaan naar hoofdcontent

Event:12 april 2012,Onthulling vd limited edition Coca Cola Light collection By Jean Paul Gaultier in De Bijenkorf Amsterdam
Onlangs kreeg ik een email dat ik was uitgenodigd voor de onthulling van speciale Coca Cola flesjes.Natuurlijk wilde ik hierbij aanwezig zijn. Ik moest me voor 9 april jl opgeven.
Mijn naam werd op een gastenlijst gezet en ik moest me meldde op de 5e etage van De Bijenkorf.
Eenmaal daar aangekomen gebeurden het volgende......!

Ik had geen idee waar het precies op de 5e etage plaats vond dus ik vroeg het bij de klantenservice.
Op de plek aan gekomen was er haast niemand, gelukkig kwam daar snel verandering in. Er waren bloggers, redactieleden van Glamour ( NL) die hadden een fles champagne als cadeau meegenomen die ze vermoed ik aan de organisatie gaven en andere perslui.
Op de plek dus aangekomen liep ik naar een vrouw en vertelde ik wie ik was. Ik kreeg instructies dat de pers/genodigden achter het koort moesten staan. Dit was omdat een deel was afgezet zodat ook het winkelend publiek er gemakkelijk langs kon.
                                                                            1: Ge├»nspireerd op tatoeages, 2: Day, 3: Night

Om 14.00 uur ging het event van start. Dit event werd gepresenteerd door Renate Verbaan, een bekende presentatrice in Nederland. Er werd vertel hoe de flesjes heten en de betekenis hierachter, er werden vragen gesteld aan het publiek en er vond een speciale onthulling plaats van het Coca Cola Light Jean Paul Gaultier Cafe in De Bijenkorf te Amsterdam. Die je zowel binnen als buiten kan gebruiken want er is een heerlijk groot terras!

De genodigden kregen lekkere hapjes en uiteraard te drinken uit de nieuwste Coca Cola Light flesjes en bij het verlaten van dit event kregen we een perskit met de nieuwste flesjes + glas.
De flesjes heten Day, Night en de 3e is ge├»nspireerd op de tatoeages die Jean Paul Gaultier in zijn collecties verwerkt en waar hij dol op is. Het dopje van het flesje is gebaseerd op de franse baret.
Het Day-time flesje draagt zijn naam signature bretonse strepen  en het Night-flesje is gebaseerd op het sexy setje van Madonna, puntbeha en visnetpanty..!
Vanaf morgen zijn deze flesjes overal te koop en onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

♥ Annemieke

Reacties

 1. Aww wat leuk dat je was uitgenodigd!
  Ik vind de flesjes van Karl Lagerfeld wel mooier, maar deze zijn ook superleuk!


  http://shopaholicoverhere.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg gezellig uit! Leuk dat je was uitgenodigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!


  X  Refineness.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. My dear, I found your blog by chance, while peeking others and I decided to check it out! I’m glad I did it, because I am really delighted with yours. It's beautiful, well structured, interesting. I think we're going to get along just fine! ;) I'd like to invite you to follow each other. I’d be very pleased. I wish you a good day! i hope you will come to see mine! kisses
  Miriam Stella

  is fashion my Passion? the MiriamStella's Blog
  MY FACEBOOK FAN PAGE CLICK HERE

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Thanks for posting a lovely comment my blog.. .
I appreciate and love every comment!

Lots off love...X