Doorgaan naar hoofdcontent

Tips and Tops (1)

Leuke handigheden en weetjes die je zeker moet weten !!!

* Met een beetje creativiteit zijn de catwalks een geweldige inspiratiebron voor een betaalbare gardarobe: De Truc ; Durf er je eigen draai aan te geven.

* Supervrouwelijk en futuristisch: geen nachtclub die jou de toegang weigert. Rode lippenstift en dito nagels maken je een femme fatale. Je accessoires? Zilver en een beetje bont voor die extra Gucci-touch.

* Sommige stoffen gaan langer mee dan andere. Leer en suède worden meestal alleen maar mooier, terwijl wol en zijde juist heel kwetsbaar zijn.

* Tweed kan gewoon in de wasmachine, op 30 graden!!

* Exit gymp en eighties-punt: doe een dagje ladylike. Compleet met rondbeneusde pump èn strikje.

* Wat make-up betreft is er èèn gouden regel: leg je het accent op je ogen, houd dan je lippen onopvallend. Omgekeerd geldt hetzelfde: lippen in een knalkleur vragen om een lichte oogmake-up.

* Verwarm je kohlpotlood heel even met een aansteker voordat je het opbrengt. Het lijntje op je oog blijft daarna veel langer zitten.

* Door een lichte tint in het midden van je mond te gebruiken en een donkere kleur aan de buitenkant, lijken je lippen voller. Let wel op dat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

* Laat de schoenmaker plastic beschermhulsjes aanbrengen op de hakken van je nieuwe schoenen. Zo kun je ze niet kapot trappen.

* Wees niet te bang voor accessoires: hoe beter je er uitziet, hoe minder erg het is jezelf in de spiegel te zien zweten.

* Ondanks al je gesport toch een lovehandle? Een body camoufleert hem moeiteloos.

* Satijn, zilver en grote opdrukken - prachtig om in te sporten, maar ook heel goed om stylish in te loungen na de workout.

* Vergeet geen klompjes, crosss of slippers in je sporttas te stoppen. Niets zo heerlijk als na het sporten de sauna in.

* Burlington- sokken in je schoenen geven je jeans een stoere uitstraling

* Laat je jas een keertje uit en draag een grote sjaal, hoed en handschoenen. Lekker warm, maar toch even anders.

* Je zomerse driekwartjeans kun je ook in de winter aan, als je sokken in je pumps draagt.

* Goud of zilver in je kleding zorgt voor een sportieve, maar toch chique look.

* Je spijkerbroek oogt heel apart als je er een jurkje over draagt.

* Loop je trouwschoenen van tevoren goed in. En neem op De Dag voor de zekerheid blarenpleisters mee.

♥ Annemieke

Reacties