Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit mei, 2016 tonen

Lifestyle Lab Persdag | april 2016

Afgelopen april ging ik naar het Lifestyle Lab in Amsterdam. Dit is een event waar je de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en lifestyle kunt vinden maar ook kan proeven.  Ik vind Lifestyle Lab wel mijn leukste event. Heerlijk eten, aardige mensen en mooie merken. Perfect voor wat mijn blog nodig heeft!  Hieronder kun je de foto's bekijken en lees je meer over de merken die aanwezig waren op het event.

Banaan appel smoothie

De blender vind ik zo een ontzettende fijne uitvinding. Je kan er alles in doen voor een mooie mix aan eten. Daarom vind ik het persoonlijk perfect om met de blender smoothies te maken. Wat is eigenlijk jouw favorieten smoothie? 

Image PR Persdag | april 2016

Afgelopen april was ik uitgenodigd voor de persdag van Image PR. Bij binnenkomst werd ik hartelijke begroet en kreeg ik een rondleiding langs de merken die zij vertegenwoordigen. Image PR vertegenwoordigt merken als Ana Alcazar, Takko, Rhumaa, Happy Rainy days, Ana Dyla, Kyboe, Rebel & Rose, Rebelle en nog veel meer.  In dit artikel kan je de collecties van herfst/winter 2016-2017 zien.

The pantalon outfit

T-shirt: Primark Pantalon: H&M Shoes: Bristol Ik ben gek op de pantalon en zeker die ik gekocht heb bij de H&M. Deze pantalon is luchtig, niet zwaar en fijn van stof. Ideaal om tijdens zonnige dagen of tijdens het weer wat nu gaande is in Nederland te dragen. Een pantalon is even iets anders als opnieuw weer een jeans dragen. Ik heb twee van deze zomerse pantalons en een zwarte pantalon in mijn kast en ik zit er aan te denken om nog een andere pantalon met leuk motiefje te gaan kopen of in een andere kleur.

Lente en zomertrends 2016 ABC

De nieuwste modetrends voor voorjaar en zomer 2016. Wat gaan wij als vrouw dragen, wat zijn de trends. In de modecollecties is een explosie aan kleur, patronen, creativiteit en mooie lijnen te bewonderen. De trends zet ik in alfabetische volgorde voor je op een rijtje, zodat het gemakkelijk terug te lezen is. 

Alkmaar | in 1 dag

Waarom altijd het buitenland op zoeken? Terwijl vele Nederlanders nog nooit in eigen land op vakantie zijn geweest of een mooie stad/dorp hebben bezocht. In dit artikel laat ik jullie een stukje van de stad Alkmaar zien. Alkmaar is een stad die ligt in Noord Holland en is bekend van de kaasmarkt.   De stad heeft een authentieke en rustige sfeer.